Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Memóriakártya teszt: GOODRAM 16GB SDHC PRO Class10

2011.01.24. 13:54 TESZTPAD.HU

A Lengyel gyártót nem kell bemutatnunk olvasóinknak. A cég jó minőségű memória kártyákat, pendrive-okat valamint SSD meghajtókat gyárt. Most az egyik legújabb terméküket vettük górcső alá, a 16Gb-os SDHC Class10-es kártyát. A gyártó kifejezetten nekünk küldte Lengyelországból, amit ezúton is köszönünk!

Külső:

A csomagolás ízléses, már önmagában azt sugallja hogy minőségi termékről van szó.
A kis "filmcsapó" design nem véletlen. Ezzel a kártyával nagy felbontású filmeket is rögzíthetünk minden gond nélkül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint mondtam egy normál SD kártyáról van szó. A csomagolásban látszik a kis tesó, a MicroSD helye is. Valószínűleg sztenderd csomagban érkezik a normál és a Micro változat is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kártya maga, nagyon szép lett. Az Apple termékek iránt rajongók biztos szeretni fogják, mivel letisztult, fehér színben pompázik.  A kártyán szürke szöveggel írták rá a gyártó nevét, és a kapacitást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen itt is van lehetőségünk manuálisan lock-olni a kártyát, mint minden más memória kártya esetében.

A csomagolást megfordítva pozitív hogy a gyártó egy táblázatot is tett rá, amiben feltünteti hogy mennyi zene, videó ill. fotó fér el egy-egy memória kártyán. Kapacitástól függően persze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vásárlók első kérdése általában az szokott lenn egy boltban, hogy mennyi kép fér erre a kártyára. Nos, egy 16Gb-os GOODRAM SDHC pro kártyára 4300 kép fér (10Mpix felbontásban). Ezt jó tudni.

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr452609721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása