Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Becker Professional 43 Control iGO Navigációval - A mindentudó

2011.03.03. 08:49 TESZTPAD.HU

Az iGO My way szoftveren futó Becker Professional 43 Control készülék ideális választás mindazoknak, akik nem kötnek kompromisszumot a navigáció, a dizájn és az integrálhatóság területén.  A Becker legújabb modelljét karakteres külseje és a készülékhez tartozó 360°-os távirányító teszi különlegessé. A hivatásos sofőrök és a lelkes hobbivezetők egyaránt értékelni fogják az egyedi funkciókat, mint például a Becker BestTracks és a Becker SmartGuess, valamint a nagyméretű (10,9 cm) kijelzőt.

Becker Professional 43 Control - alkalmazhatóság és alkalmazkodás felsőfokon
A Becker Professional 43 Control tökéletesen illeszkedik bármilyen gépjármű belső enteriőrjéhez, a készülék személyre szabható kijelzője ugyanis az autó színvilágának megfelelően változtatható. A 360° távirányító - amellyel szinte az összes navigációs funkció elérhető - tovább fokozza a navigációs élményt. A Becker új, távirányítós fejlesztése kezelhetőség és dizájn tekintetében felveszi a versenyt a vezető autóipari gyártók hasonló eszközeivel.

iGO Becker Edition - intelligens útvonaltervezés
A német gyártó legújabb eszköze a speciálisan a Becker számára kialakított, a navigációs iparág legújabb vívmányait felvonultató iGO My way szoftverrel működik. A nagy teljesítményű hardver és a funkciókban gazdag szoftver együttesen biztosítják a kifogástalan felhasználói élményt. Az optimális útvonal megválasztásában az Alternate Routes funkció nyújt segítséget, amely 4 különböző útvonalat kínál a vezetőnek. A SmartGuess funkció a cím megadásakor automatikusan felkínálja a korábban megtett útvonalak, az aktuális napszak és a tartózkodási hely alapján a két legvalószínűbb úti célt.

Becker OneShot hangvezérlés - vezess biztonságosan!
A Becker OneShot hangvezérlése a biztonságos közlekedést is szem előtt tartva biztosítja, hogy a vezető bármikor elérhető legyen. Az eszközhöz mobiltelefon is csatlakoztatható, így a sofőr kezei szabadon maradnak és vezetés közben is nyugodtan telefonálhat. A navigáció kijelzője a mobilkészüléken tárolt telefonszámokon és címeken kívül a beérkező SMS-ek szövegét is képes megjeleníteni, sőt, akár hangosan fel is olvassa azt. A Becker Professional 43 Control tulajdonosa a célállomás bevitelének módját is megválaszthatja. Álló jármű esetén dönthet a kézi bevitel mellett, ekkor egyszerűen csak begépeli a címet az érintőképernyő használatával. Vezetés közben a Becker OneShot funkció lehetővé teszi az úti cél szóban történő megadását akár egy folyamatos mondatban is.

Becker EasyBack, Becker EcoPower System & Co. - bon voyage

A Becker Professional 43 Control további különleges ismertetőjegye a kiváló 3D megjelenítés és a.....

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr232706335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása