Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

SSD teszt: Samsung MZ-5PA128 SSD

2011.05.23. 11:58 TESZTPAD.HU

Az SSD adattárolók nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, ezért kevesebb energiát fogyasztanak, megbízhatóbban tárolják az adatokat, könnyebbek és még villám gyorsak is. Nem csoda hogy a gyártók egyre másra tolják ki őket a piacra. Az egyetlen ok amiért még széles körben nem terjedtek el, az áruk. Még mindig elég drágák.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai tesztünk során a Samsung MZ-5PA128-as SSD-jét vettük górcső alá. A Solid State Drive ár, érték arányban és külsőségeiben is jó választás lehet. Lássuk hát, mit tud a kicsike.

Csomagolás, mi van a dobozban?

A Samsung 128Gb-os SSD-je, ízléses, átlátszó (kemény) műanyag dobozban érkezett hozzánk. A csomagolás ajándéknak sem utolsó. Olyan mint egy ékszerdoboz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dobozban, a meghajtó alá rejtve egy User manual-t találunk, valamint egy gyors szerelési útmutatót, amit egyaránt használhatunk PC és notebook esetében is.

Samsung MZ-5PA128:

A Samsung MZ-5PA128 SSD meghajtó elegáns szálcsiszolt fémborítást kapott. A kimagasló teljesítmény mellett...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr22925799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása