Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új dizájnnal jelentkezik a Mobil Világkongresszuson az LG

2012.02.23. 22:40 TESZTPAD.HU

Az L-Style lényege egy olyan dizájn megalkotása, amely még inkább megkülönbözteti az LG mobilkészülékeit a versenytársakétól

Budapest, 2012. február 23. Az LG Electronics merész stratégiai lépésére szánta el magát: a 2012. évi Mobil Világkongresszuson (MWC) egy teljesen új formavilágot mutat be L-Style néven.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az L-Style lényege egy olyan időtálló és kifinomult részletekkel teli dizájn megalkotása, amely az LG mobilkészülékeit még inkább megkülönbözteti a versenytársakétól. Az LG már korábban is úttörő szerepet töltött be a formatervezés területén; és többek között a Black Label sorozat Chocolate és Shine készülékeinek sikerével alapozta meg hírnevét.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr864188660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ékszíj 2012.02.24. 08:16:59

Szépnek tűnik csak vajon jó is lesz?

TESZTPAD.HU 2012.02.28. 12:43:37

@Csapágy: Az LG mobilok nem csak szépek, de egyre jobbak is lesznek, legalábbis ez jön le az idei MWC 2012-n bemutatott készülékeikből.

Most mutatták be az LG Optimus 4X HD-t is: tesztpad.hu/teszt/friss-hirek/918-uets-teljesitmeny-tenyernyi-meretben-a-negymagos-lg-optimus-4x-hd-teljesitmenye-egy-asztali-szamitogep-teljesitmenyevel-vetekszik-.html

TESZTPAD.HU 2012.02.28. 12:47:06

@ADSL-internet: Ez valóban így van. (Az LG szinte napra pontosan egy éve mutatta be a világ első okostelefonját, és most debütált az LG Optimus 4X HD is. Lásd a fenti linket.)
süti beállítások módosítása