Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu csökkenti az SAP® megoldásukat Windows Serveren futtató ügyfelek beruházási költségeit

2012.03.08. 22:36 TESZTPAD.HU

CeBIT, Hannover / München, 2012. március 8. – A Fujitsu FlexFrame on Windows for SAP® megoldásai a népszerű adaptív számítástechnikai környezetet kiterjesztve lehetővé teszik az SAP megoldásaikat Microsoft Windows-alapú szervereken futtató ügyfelek számára a rendszerek megbízhatóságának javítását és a működési költség lefaragását.

 

 

 

 

 

 

A Fujitsu által a Microsofttal szoros együttműködésben fejlesztett és az SAP-alkalmazásokkal is integrált, Intel processzoros PRIMERGY szervereken futó FlexFrame on Windows for SAP megoldások nagy teljesítményű adaptív számítástechnikai működést biztosítanak az ügyfeleknek. A Windows Server-alapú verzió bevezetése jelentősen kibővíti a Linux  környezetben már világszerte vállalatok százai által használt FlexFrame potenciális piacát.

 

Újdonságok:

  • A népszerű FlexFrame for SAP adaptív számítástechnikai megoldás most érhető el először Windowson.
  • Az SAP alkalmazásokat Windows Server operációs rendszeren futtató teljes környezetben hatékony és optimalizált működést biztosít.
  • Magas rendelkezésre állási szintet garantál a kritikus alkalmazásokhoz (pl. SAP ERP, SAP CRM és SAP Product Lifecycle Management).
  • Tökéletes felhőkész infrastruktúrát hoz létre.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr264298759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása