Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Apple bemutató - a sajtó tájékoztató részletesen, képekben

2012.03.08. 23:44 TESZTPAD.HU

Tegnap megígértük hogy bővebben is beszámolunk az Apple március 7.-én rendezett sajtó tájékoztatójáról, ahol végre bejelentették a várva várt, iPad 3-at és az új Apple TV-t. A helyszín, Kalifornia, Yerba Buena Center for Arts. USA idő szerint reggel 9 órakor már gyülekeztek az újságírók és a meghívottak az Apple rendezvényén. Eleinte csak a Rolling Stones és Bob Dylan dalai csendültek fel, majd elkezdődött a bemutató is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetes a zászlóshajók, az iPod, az iPhone és az iPad kapta az első dicséretet: "Az iPad, a  forradalmi eszköz, amely megteremtett egy teljesen új kategóriát. Sok szempontból az iPad-al találták fel a hordozható számítógépet."-  hangzott a kicsit túlzó dicséret. Igaz, ami igaz, az iPad úttörő a maga nemében. "Minden cég odáig lenne ha lenne egy ilyen terméke. Az Apple annyira szerencsés hogy mindjárt három is van belőle."

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr704298857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása