Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu energiahatékonysági világrekordot állított fel az új PRIMERGY RX300 S7 generációval

2012.03.11. 23:09 TESZTPAD.HU

Hannover, 2012. március – A Fujitsu nemrég bemutatott PRIMERGY RX300 S7 szervergenerációja új világrekordot állított fel szerverhatékonyság terén, és elsőként lépte át az 5000 ssj_ops/watt álomhatárt a SPECpower_ssj2008 benchmark szerint az egynode-os szerverek kategóriájában1. Az eredmény újfent bizonyítja, hogy a Fujitsu élen jár az energiahatékony szervermegoldások fejlesztésében. A vállalat szerverei ezen kívül is több energiahatékonysági világrekord címvédői saját kategóriájukban (pl. a PRIMERGY TX120 S3 és más egyfoglalatos rendszerek).

 

 

 

 

 

 

 

Üzleti előnyök

Sok vállalat számára kihívást jelent az adatközpont környezetkímélő működésére nézve megszabott szigorú hatósági követelmények teljesítése. A megnövelt energiahatékonyságnak köszönhetően a Fujitsu ügyfelei most több mint 60 százalékkal nagyobb terhelést tudnak futtatni változatlan áramszámla mellett az adatközpont hűtésének többletterhelése nélkül. Ez jó hír az adatközponti energiafogyasztásuk vagy hőkibocsátásuk korlátozására kényszerülő közép- és nagyvállalatok számára. A Fujitsu új szerverplatformja az adatközpont és a környezet terhelését is enyhíti, miközben számottevően mérsékli az energiaköltségeket.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr74310677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása