Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Pandát is levadászta az Anonymous

2012.03.11. 23:06 TESZTPAD.HU

A Panda Security szóvivője szerint a PandaLabs elleni támadás nem érintette a cég belső hálózatát. A hacktivisták a LulzSec tagjainak letartóztatása miatt ütöttek rajta a cég weboldalán.
 

Az Anonymus csoporthoz tartozó hackerek szerda reggelre alaposan átfazonírozták a Panda Security (http://www.pandasecurity.com/) IT-biztonsági cég PandaLabs weboldalát (http://pandalabs.pandasecurity.com/%20).

Az internetes aktivisták egy velük laza szövetségben tevékenykedő másik csoport, a LulzSec tagjainak letartóztatása miatt tiltakoztak az akcióval. A LulzSec öt hackerét: Ryan Ackroydot (Kayla), Jake Davist (Topiary), Darren Martynt (pwnsauce), Donncha O’Cearrbhailt (palladium) és Jeremy Hammondot (Anarchaos) kedden kapcsolta le a brit és az amerikai rendőrség. A hacktivisták akár harminc éves börtönbüntetést is kaphatnak.

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr64310672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása