Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Samsung a Rovio-val együttműködésben leplezi le az új Angry Birds játékot

2012.03.11. 23:11 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. március – A Samsung és a Rovio pénteken mutatta be első alkalommal az Angry Birds Space-t, a játék folytatását egy Samsung GALAXY Note okoskészüléken. A Samsung segítségével a szerencsések már a játék hivatalos piacra dobása előtt is kipróbálhatták az újdonságot a GALAXY Note-on.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Samsung GALAXY Note nemcsak játékra tökéletes, számos egyéb szórakoztatási lehetőséget nyújt felhasználóinak, miközben azok úton vannak. Ragyogóan éles és gyönyörű, HD Super AMOLED technológiájú, 5,3 hüvelykes képátlójú kijelzőjének és kétmagos processzorának köszönhetően a készülék minden feladattal gond nélkül megbirkózik.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr874310681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása