Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu kétfoglalatos PRIMERGY szerverei minden eddiginél magasabb mércét állítanak fel az adatközpontban

2012.03.14. 21:26 TESZTPAD.HU

München/Budapest, 2012. március – A Fujitsu bejelentette kétfoglalatos x86-os PRIMERGY szerverei következő generációjának globális bevezetését. A sokoldalúság, skálázhatóság és költséghatékonyság terén új mércét állító rendszerek sokféle jövőbeni IT-igénynek megfelelnek, ugyanakkor garantálják a beruházás gyors megtérülését. Az átfogó, új szerverportfólió teljesítmény és modularitás szempontjából is komoly előrelépést képvisel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üzleti előnyök

Az új PRIMERGY szerverek újszerű, moduláris kialakítású háza magas szinten testre szabható szerverplatformot hoz létre, amellyel az ügyfelek aktuális IT-szükségleteiknek megfelelően, szabadon konfigurálhatják és később igény szerint bővíthetik rendszereiket. A GPGPU (General-Purpose computing on Graphics Processing Unit) kártyák támogatásának és a megnövelt adatátviteli sebességnek köszönhetően az új PRIMERGY szerverek szinte bármilyen üzleti alkalmazás vagy adatközponti forgatókönyv kiszolgálására alkalmasak. A PRIMERGY-t választó ügyfelek beruházása a rendszer teljes életciklusán át garantáltan védett: igény esetén a merevlemez-kapacitás akár 33 százalékkal, a memória pedig akár 100 százalékkal is bővíthető. A szerverkonfigurációs követelmények változása esetén a szerverhez később bővítőkészletet lehet vásárolni.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr684317253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása