Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Samsung Smart TV-i minden nappaliba elviszik a Magyar Televízió Archívumát

2012.03.14. 21:24 TESZTPAD.HU

A Dr. Bubó, a Tenkes kapitánya és számos más régebbi és újabb mese, film, közvetítés, sportműsor, valamint híradó érhető el ingyenesen az MTVA alkalmazása segítségével

 

Budapest, 2012. március 13. – Már az MTVA alkalmazása is letölthető a Samsung Smart TV-ire, így mától a Magyar Televízió, valamint a Magyar Rádió archívumának páratlan választéka áll a felhasználók rendelkezésére.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az MTVA alkalmazás által kínált lenyűgözően széles tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatáson keresztül bármikor letölthetők a televízióra, ehhez mindössze 1 megabites sávszélességű internetkapcsolat szükséges. Az MTVA applikáció jelenleg Magyarországról érhető el, de a Samsung tervei szerint az év végéig a környező országokban élő magyarokhoz is közelebb hozza a közszolgálati televíziókon (m1, m2, Duna TV) és rádiókon (Kossuth Rádió, Petőfi Rádió, Bartók Rádió) futó műsorokat az új megoldás.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr914317248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása