Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Fujitsu kínálja a világ első célgépét az SAP HANA®-val támogatott SAP® Business One analitikai megoldáshoz

2012.03.14. 21:28 TESZTPAD.HU

Budapest/München, 2012. március 14. – A Fujitsu bemutatta a világ első, teljes körűen tanúsított, üzemkész célgépét az SAP HANA™-val támogatott SAP® Business One analitikai megoldáshoz. Ez a lépés is bizonyítja a Fujitsu elkötelezettségét a nagy teljesítményű memóriaalapú technológia széles körű elterjesztése és a gyorsabb vállalati döntéshozatal támogatása mellett.

 

 

 

 

 

 

A vállalatok mérettől függetlenül küzdenek a Big Data kihívásaival és a tranzakciós üzleti adatok mennyiségének folyamatos növekedésével. A Fujitsu SAP által tanúsított célgépe felgyorsítja az információszerzést és a döntéshozást. A memóriaalapú technológia a hagyományos lemezes adatbázisoknál gyorsabban elemzi és értelmezi a nagy adattömeget.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr844317259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása