Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Samsung bemutatta legújabb Ultrabookjait

2012.03.21. 13:08 TESZTPAD.HU

Ma reggel egy sajtóreggeli keretében mutatta be legújabb (Magyarországra szánt) notebookjait (ultrabookjait) a Samsung. A helyszín a Dió Restaurant volt, a Sas utcában. A Samsung mindig megadja a módját egy-egy bejelentésének, főleg ha mérföldkő a cég életében. Ugyanis nem csupán az átlag felhasználóknak szánt ultrabookok kerültek bemutatásra, hanem az üzleti szegmenst megcélzó széria is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eseményt Kováts Botond nyitotta meg. Néhány szóban, felvezette a tájékoztatót, még azt is megtudhattuk tőle hogy a Samsung egy új app.-ot fejleszt, amelyet a telefonunkra telepítve támogathatjuk az S.O.S. Gyermekfalu kis lakóit. Egyfajta kilométer számlálós megoldáson alapul a történet. Erről később még bővebben is beszámolunk majd. Minden esetre, jó tudni, hogy a Samsung továbbra is a szívén viseli a rászorulók megsegítését.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr764330515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása