Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

2012 április 7-én ismét szeretettel várja látogatóit a PlayIT!

2012.03.23. 13:50 TESZTPAD.HU

2012. április 7-én a Millenárison kerül megrendezésre a PlayIT, Magyarország kedvenc játékos rendezvénye. A „Budapest Game Show” utódja idén is nagyszerű játékokat, kedvezményes vásárlási lehetőségeket és programokat kínál, amelyek miatt mindenképp megéri kilátogatni.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A videojátékok mellett a HoldfényCon, az ország legjelentősebb cosplay rendezvénye is tiszteletét teszi, amelynek köszönhetően az alkalomra készült különleges jelmezekbe öltözött  látogatók is el fogják árasztani a Millenárist és környékét. A Star Wars rajongók kipróbálhatják az április 3-án megjelenő Kinect Star Wars című Xdbox 360 játékot valamint találkozhatnak és közös fényképeket készíthetnek az 501-es légió magyarországi helyőrségének jelmezes tagjaival.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr234335084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása