Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Magasabb szintű rendelkezésre állás és felső kategóriás teljesítmény a Fujitsu SQ sorozatú mainframe-ek harmadik generációjával

2012.03.23. 13:52 TESZTPAD.HU

München/Budapest, 2012. március 22. – A Fujitsu nemrég bemutatott harmadik generációs SQ mainframe szervercsaládja a legújabb Intel Xeon E7 sorozatú x86-os processzorokkal dolgozik. A mainframe-ekre jellemző rendelkezésre állást és teljesítményt a mainstream szervertechnológia gazdaságosságával ötvöző Fujitsu SQ210 Business Server három operációs rendszert képes párhuzamosan futtatni.


 

 

 

 

 

 

 

 

Üzleti előny

A mainframe technológia szerverkörnyezetbe való egyszerű integrálhatóságát szemléltető SQ210 Business Server ideális megoldás a rendszerkonszolidációhoz, mivel a mainframe-ekre jellemző megbízhatóságot és rendelkezésre állást nyújtja a Fujitsu bevált BS2000/OSD operációs rendszerén úgy, hogy gazdájának a Windows és Linux szerverplatformoknál megszokott kényelmes alkalmazásfuttatásról és alacsonyabb költségszintről sem kell lemondania.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr484335086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása