Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Tablet teszt: Huawei MediaPad S7-301u

2012.03.26. 12:39 TESZTPAD.HU

Az idei Mobile World Congress kapcsán cikkeztünk a világ első 10 hüvelykes, négymagos táblagépéről, a Huawei MediaPad 10 FHD-ről, sajnos az említett készülék még nem érhető el (tesztelésre sem). Ezért úgy gondoltuk kipróbáljuk a "kis tesót" a dupla magos Huawei MediaPad S7-301u-t. Egyszerűbben a Huawei MediaPad-et.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Huawei kínálatában két tablettát lelhetünk fel jelenleg, a Huawei Ideos S7 Slim-et, és a Huawei MediaPad-et. Nálunk ez utóbbi járt a napokban, köszönhetően a Huawei Magyarországi képviseletének.

 

 

Mi van a dobozban?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Huawei MediaPad egy szép fehér dobozban érkezett hozzánk, ha nem tudtuk volna mi az amit kapunk, azt hihettük volna hogy egy Apple terméket hoztak. Ez a benyomás tovább erősödött a doboz kibontása után is. Mivel a Huawei MediaPad-je erősen hajaz az Apple tabletjére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dobozban a tablet mellett, egy hálózati töltőt találunk, valamint egy USB kábelt és egy kis kábel csévélőt. Ezt utóbbi egy elég praktikus eszköz, ha hosszú az USB kábelünk a segítségével feltekerhetjük. Ráadásul a kábel megtörése ellen is véd. Ami piros pontot érdemel.

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr14341013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása