Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Tablet teszt: Huawei MediaPad S7-301u

2012.03.26. 12:39 TESZTPAD.HU

Az idei Mobile World Congress kapcsán cikkeztünk a világ első 10 hüvelykes, négymagos táblagépéről, a Huawei MediaPad 10 FHD-ről, sajnos az említett készülék még nem érhető el (tesztelésre sem). Ezért úgy gondoltuk kipróbáljuk a "kis tesót" a dupla magos Huawei MediaPad S7-301u-t. Egyszerűbben a Huawei MediaPad-et.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Huawei kínálatában két tablettát lelhetünk fel jelenleg, a Huawei Ideos S7 Slim-et, és a Huawei MediaPad-et. Nálunk ez utóbbi járt a napokban, köszönhetően a Huawei Magyarországi képviseletének.

 

 

Mi van a dobozban?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Huawei MediaPad egy szép fehér dobozban érkezett hozzánk, ha nem tudtuk volna mi az amit kapunk, azt hihettük volna hogy egy Apple terméket hoztak. Ez a benyomás tovább erősödött a doboz kibontása után is. Mivel a Huawei MediaPad-je erősen hajaz az Apple tabletjére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dobozban a tablet mellett, egy hálózati töltőt találunk, valamint egy USB kábelt és egy kis kábel csévélőt. Ezt utóbbi egy elég praktikus eszköz, ha hosszú az USB kábelünk a segítségével feltekerhetjük. Ráadásul a kábel megtörése ellen is véd. Ami piros pontot érdemel.

Bővebben...

Magasabb szintű rendelkezésre állás és felső kategóriás teljesítmény a Fujitsu SQ sorozatú mainframe-ek harmadik generációjával

2012.03.23. 13:52 TESZTPAD.HU

München/Budapest, 2012. március 22. – A Fujitsu nemrég bemutatott harmadik generációs SQ mainframe szervercsaládja a legújabb Intel Xeon E7 sorozatú x86-os processzorokkal dolgozik. A mainframe-ekre jellemző rendelkezésre állást és teljesítményt a mainstream szervertechnológia gazdaságosságával ötvöző Fujitsu SQ210 Business Server három operációs rendszert képes párhuzamosan futtatni.


 

 

 

 

 

 

 

 

Üzleti előny

A mainframe technológia szerverkörnyezetbe való egyszerű integrálhatóságát szemléltető SQ210 Business Server ideális megoldás a rendszerkonszolidációhoz, mivel a mainframe-ekre jellemző megbízhatóságot és rendelkezésre állást nyújtja a Fujitsu bevált BS2000/OSD operációs rendszerén úgy, hogy gazdájának a Windows és Linux szerverplatformoknál megszokott kényelmes alkalmazásfuttatásról és alacsonyabb költségszintről sem kell lemondania.

 

Bővebben...

2012 április 7-én ismét szeretettel várja látogatóit a PlayIT!

2012.03.23. 13:50 TESZTPAD.HU

2012. április 7-én a Millenárison kerül megrendezésre a PlayIT, Magyarország kedvenc játékos rendezvénye. A „Budapest Game Show” utódja idén is nagyszerű játékokat, kedvezményes vásárlási lehetőségeket és programokat kínál, amelyek miatt mindenképp megéri kilátogatni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A videojátékok mellett a HoldfényCon, az ország legjelentősebb cosplay rendezvénye is tiszteletét teszi, amelynek köszönhetően az alkalomra készült különleges jelmezekbe öltözött  látogatók is el fogják árasztani a Millenárist és környékét. A Star Wars rajongók kipróbálhatják az április 3-án megjelenő Kinect Star Wars című Xdbox 360 játékot valamint találkozhatnak és közös fényképeket készíthetnek az 501-es légió magyarországi helyőrségének jelmezes tagjaival.

 

Bővebben...

Evolve 4000HD Sport kamera teszt

2012.03.23. 10:23 TESZTPAD.HU

Az Evolve-t, mint gyártót már nem igazán kell bemutatnunk olvasóinknak. Nem rég teszteltük a tőlük kapott Evolve Sonix Android-os riasztó rendszert. Most az extrém sportok kedvelőinek kedveskedünk egy sportkamera teszttel. Ha valaki még sem olvasta az említett tesztünket, elmondjuk hogy az Evolve, a cseh Abascus Electric márkaneve. Az Abascus Electric 1992 óta foglalkozik információs technológiával és szórakoztató elektronikával, így elég régi motorosnak számít a szakmában.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rövid bevezető után pedig lássuk, mit is tud az Evolve 4000HD Sport kamera. Mert extrém körülményekhez, extrém megoldások kellenek!

 

Bővebben...

A Samsung bemutatta legújabb Ultrabookjait

2012.03.21. 13:08 TESZTPAD.HU

Ma reggel egy sajtóreggeli keretében mutatta be legújabb (Magyarországra szánt) notebookjait (ultrabookjait) a Samsung. A helyszín a Dió Restaurant volt, a Sas utcában. A Samsung mindig megadja a módját egy-egy bejelentésének, főleg ha mérföldkő a cég életében. Ugyanis nem csupán az átlag felhasználóknak szánt ultrabookok kerültek bemutatásra, hanem az üzleti szegmenst megcélzó széria is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eseményt Kováts Botond nyitotta meg. Néhány szóban, felvezette a tájékoztatót, még azt is megtudhattuk tőle hogy a Samsung egy új app.-ot fejleszt, amelyet a telefonunkra telepítve támogathatjuk az S.O.S. Gyermekfalu kis lakóit. Egyfajta kilométer számlálós megoldáson alapul a történet. Erről később még bővebben is beszámolunk majd. Minden esetre, jó tudni, hogy a Samsung továbbra is a szívén viseli a rászorulók megsegítését.

 

Bővebben...

Fujitsu kínálja a világ első célgépét az SAP HANA®-val támogatott SAP® Business One analitikai megoldáshoz

2012.03.14. 21:28 TESZTPAD.HU

Budapest/München, 2012. március 14. – A Fujitsu bemutatta a világ első, teljes körűen tanúsított, üzemkész célgépét az SAP HANA™-val támogatott SAP® Business One analitikai megoldáshoz. Ez a lépés is bizonyítja a Fujitsu elkötelezettségét a nagy teljesítményű memóriaalapú technológia széles körű elterjesztése és a gyorsabb vállalati döntéshozatal támogatása mellett.

 

 

 

 

 

 

A vállalatok mérettől függetlenül küzdenek a Big Data kihívásaival és a tranzakciós üzleti adatok mennyiségének folyamatos növekedésével. A Fujitsu SAP által tanúsított célgépe felgyorsítja az információszerzést és a döntéshozást. A memóriaalapú technológia a hagyományos lemezes adatbázisoknál gyorsabban elemzi és értelmezi a nagy adattömeget.

 

Bővebben...

A Fujitsu Business Solutions Store lendületet vesz és több szoftvercéget „emel” a felhőbe

2012.03.14. 21:27 TESZTPAD.HU

Budapest/München, 2012. március 13. – A Business Solutions Store megnyitására készülve a Fujitsu elindította a szoftverágazat eddigi legnagyobb felhőtámogató kezdeményezését. A CeBIT-en a 2-es csarnokban található SaaSification Factory segítségével a helyszínen, élő workshopokon készíti fel a szoftvercégeket a felhőben való működésre.

 

 

 

 

 

 

 

A felhőt vonzó lehetőségnek tartó és globális ügyfélkörük bővítésére törekvő független szoftverszállítók pozitívan fogadták a Fujitsu Business Solutions Store toborzó programját. A CeBIT-en tartott élő workshopokra ötszörös volt a túljelentkezés, és ma már több mint 40 felhőre felkészített szoftveralkalmazás érhető el a Business Solutions Store-ban. A tavaly év végén bemutatott online áruház is hozzájárul ahhoz, hogy a Fujitsu jövőképével összhangban, cégmérettől függetlenül minden vállalat számára elérhetővé tegye a felhőalapú megoldások világát.

 

A Fujitsu Business Solutions Store már jelenleg is sokféle üzleti alkalmazást tartalmaz, amelyeket használatalapú fizetés szerint vehetnek igénybe az ügyfelek. Így nem kell elköteleződniük semmilyen szoftverlicenc-modell mellett és a rendszeres frissítésekért sem kell külön fizetniük.

 

Bővebben...

A Fujitsu kétfoglalatos PRIMERGY szerverei minden eddiginél magasabb mércét állítanak fel az adatközpontban

2012.03.14. 21:26 TESZTPAD.HU

München/Budapest, 2012. március – A Fujitsu bejelentette kétfoglalatos x86-os PRIMERGY szerverei következő generációjának globális bevezetését. A sokoldalúság, skálázhatóság és költséghatékonyság terén új mércét állító rendszerek sokféle jövőbeni IT-igénynek megfelelnek, ugyanakkor garantálják a beruházás gyors megtérülését. Az átfogó, új szerverportfólió teljesítmény és modularitás szempontjából is komoly előrelépést képvisel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üzleti előnyök

Az új PRIMERGY szerverek újszerű, moduláris kialakítású háza magas szinten testre szabható szerverplatformot hoz létre, amellyel az ügyfelek aktuális IT-szükségleteiknek megfelelően, szabadon konfigurálhatják és később igény szerint bővíthetik rendszereiket. A GPGPU (General-Purpose computing on Graphics Processing Unit) kártyák támogatásának és a megnövelt adatátviteli sebességnek köszönhetően az új PRIMERGY szerverek szinte bármilyen üzleti alkalmazás vagy adatközponti forgatókönyv kiszolgálására alkalmasak. A PRIMERGY-t választó ügyfelek beruházása a rendszer teljes életciklusán át garantáltan védett: igény esetén a merevlemez-kapacitás akár 33 százalékkal, a memória pedig akár 100 százalékkal is bővíthető. A szerverkonfigurációs követelmények változása esetén a szerverhez később bővítőkészletet lehet vásárolni.

 

Bővebben...

A Samsung Smart TV-i minden nappaliba elviszik a Magyar Televízió Archívumát

2012.03.14. 21:24 TESZTPAD.HU

A Dr. Bubó, a Tenkes kapitánya és számos más régebbi és újabb mese, film, közvetítés, sportműsor, valamint híradó érhető el ingyenesen az MTVA alkalmazása segítségével

 

Budapest, 2012. március 13. – Már az MTVA alkalmazása is letölthető a Samsung Smart TV-ire, így mától a Magyar Televízió, valamint a Magyar Rádió archívumának páratlan választéka áll a felhasználók rendelkezésére.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az MTVA alkalmazás által kínált lenyűgözően széles tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatáson keresztül bármikor letölthetők a televízióra, ehhez mindössze 1 megabites sávszélességű internetkapcsolat szükséges. Az MTVA applikáció jelenleg Magyarországról érhető el, de a Samsung tervei szerint az év végéig a környező országokban élő magyarokhoz is közelebb hozza a közszolgálati televíziókon (m1, m2, Duna TV) és rádiókon (Kossuth Rádió, Petőfi Rádió, Bartók Rádió) futó műsorokat az új megoldás.

 

Bővebben...

Picasion.com: Készíts ingyen Animált GIF-et online

2012.03.14. 21:22 TESZTPAD.HU

Egy kérésnek teszünk eleget, a Picasion.com bemutatásával, ugyanis olvasónk animált GIF létrehozására adta a fejét amit feltölthet majd a Google+ fiókjába (a profil oldalon 5db képet tölthetünk fel). Az animált GIF létrehozására a legegyszerűbb mód, egy online szerkesztő. Olyan mint a Picasion.com. Az oldal egyszerű mint az ék. Pont azt adja amit várunk tőle: statikus képeinkből animált GIF-et készít néhány pillanat alatt.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az oldal használatához angol nyelv tudás sem szükséges. Első lépésben töltsük fel azt a három képet a számítógépünkről, amit animálni szeretnénk. (Ezt a jobb oldalt egymás alatt felsorakozó "Tallózás" gombra kattintva tehetjük meg.

 

Bővebben...

A Samsung a Rovio-val együttműködésben leplezi le az új Angry Birds játékot

2012.03.11. 23:11 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. március – A Samsung és a Rovio pénteken mutatta be első alkalommal az Angry Birds Space-t, a játék folytatását egy Samsung GALAXY Note okoskészüléken. A Samsung segítségével a szerencsések már a játék hivatalos piacra dobása előtt is kipróbálhatták az újdonságot a GALAXY Note-on.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Samsung GALAXY Note nemcsak játékra tökéletes, számos egyéb szórakoztatási lehetőséget nyújt felhasználóinak, miközben azok úton vannak. Ragyogóan éles és gyönyörű, HD Super AMOLED technológiájú, 5,3 hüvelykes képátlójú kijelzőjének és kétmagos processzorának köszönhetően a készülék minden feladattal gond nélkül megbirkózik.

 

Bővebben...

A Fujitsu energiahatékonysági világrekordot állított fel az új PRIMERGY RX300 S7 generációval

2012.03.11. 23:09 TESZTPAD.HU

Hannover, 2012. március – A Fujitsu nemrég bemutatott PRIMERGY RX300 S7 szervergenerációja új világrekordot állított fel szerverhatékonyság terén, és elsőként lépte át az 5000 ssj_ops/watt álomhatárt a SPECpower_ssj2008 benchmark szerint az egynode-os szerverek kategóriájában1. Az eredmény újfent bizonyítja, hogy a Fujitsu élen jár az energiahatékony szervermegoldások fejlesztésében. A vállalat szerverei ezen kívül is több energiahatékonysági világrekord címvédői saját kategóriájukban (pl. a PRIMERGY TX120 S3 és más egyfoglalatos rendszerek).

 

 

 

 

 

 

 

Üzleti előnyök

Sok vállalat számára kihívást jelent az adatközpont környezetkímélő működésére nézve megszabott szigorú hatósági követelmények teljesítése. A megnövelt energiahatékonyságnak köszönhetően a Fujitsu ügyfelei most több mint 60 százalékkal nagyobb terhelést tudnak futtatni változatlan áramszámla mellett az adatközpont hűtésének többletterhelése nélkül. Ez jó hír az adatközponti energiafogyasztásuk vagy hőkibocsátásuk korlátozására kényszerülő közép- és nagyvállalatok számára. A Fujitsu új szerverplatformja az adatközpont és a környezet terhelését is enyhíti, miközben számottevően mérsékli az energiaköltségeket.

 

Bővebben...

LG Optimus L3 — Határtalan stílus, kompakt formában

2012.03.11. 23:08 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. március – A 2012-es Mobil Világkongresszuson (MWC) bemutatott LG Optimus L3 március elején debütál az európai piacokon. Az időtlen stílusú, kompakt okostelefon az idei év új, L-Style sorozatának első modellje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az LG Optimus L3 a stílus és technológia praktikus vegyítésével nyújt igazán eredeti élményt. A készüléken fellelhető L-Style stílusjegyek — mint a fémszegélyű, négyszögletes forma és a harmonikus kontrasztok a formatervezésben — együttesen nyomatékosítják az LG hosszú időre visszanyúló, kiemelkedő szerepét a stílus terén.

 

Bővebben...

A Pandát is levadászta az Anonymous

2012.03.11. 23:06 TESZTPAD.HU

A Panda Security szóvivője szerint a PandaLabs elleni támadás nem érintette a cég belső hálózatát. A hacktivisták a LulzSec tagjainak letartóztatása miatt ütöttek rajta a cég weboldalán.
 

Az Anonymus csoporthoz tartozó hackerek szerda reggelre alaposan átfazonírozták a Panda Security (http://www.pandasecurity.com/) IT-biztonsági cég PandaLabs weboldalát (http://pandalabs.pandasecurity.com/%20).

Az internetes aktivisták egy velük laza szövetségben tevékenykedő másik csoport, a LulzSec tagjainak letartóztatása miatt tiltakoztak az akcióval. A LulzSec öt hackerét: Ryan Ackroydot (Kayla), Jake Davist (Topiary), Darren Martynt (pwnsauce), Donncha O’Cearrbhailt (palladium) és Jeremy Hammondot (Anarchaos) kedden kapcsolta le a brit és az amerikai rendőrség. A hacktivisták akár harminc éves börtönbüntetést is kaphatnak.

Bővebben...

Távoli rendszerhozzáférés Androiddal

2012.03.11. 22:46 TESZTPAD.HU

A SonicWall a határvédelmi eszközeit olyan fejlesztéssel bővítette ki, melynek segítségével az informatikai rendszerek Android alapú mobil készülékekkel történő elérésére nyílik lehetőség.

A biztonsági cégek sorban jelennek meg a piacon azon megoldásaikkal, amelyek révén a biztonsági intézkedések, valamint a felügyelet a különféle mobil platformok felé kiterjeszthetővé válik. Legutóbb a SonicWall számolt be arról a fejlesztéséről, ami kifejezetten az Android kompatibilis okostelefonok és táblagépek tulajdonosai számára nyújt segítséget az informatikai rendszerek biztonságos elérésében.

Bővebben...

Így készül egy androidos vírus

2012.03.10. 08:03 TESZTPAD.HU

Egy mobil kártékony program kifejlesztése akár több ezer dollárjába is kerülhet a kiberbűnözőknek, azonban később busás haszonra tehetnek szert.
 

Az RSA Conference 2012 rendezvényen a mobilbiztonsági előadások is fontos szerephez jutottak. Ez nem is meglepő, hiszen az elmúlt hónapokban jelentős mértékben növekedett a mobil operációs rendszerekkel, különösen az Androiddal kompatibilis károkozók mennyisége.

Bővebben...

Elérte az Armageddon a webszervereket

2012.03.10. 08:02 TESZTPAD.HU

Az Armageddon botnet kiszolgálók megbénítására specializálódott. Elsősorban a nem megfelelően frissített webszerverekre jelent veszélyt a kártékony hálózat egyre jelentősebb térhódítása.
 

A fertőzött számítógépekből felépülő botnetek az esetek többségében azzal szokták magukra felhívni a figyelmet, hogy vagy nagy mennyiségű spamküldésből veszik ki a részüket, vagy komolyabb fennakadásokat okozó, elosztott szolgáltatásmegtagadási támadásokban vállalnak szerepet. Az Armageddon nevű botnet ez utóbbi támadási forma köré csoportosította a funkcionalitását, illetve az erőforrásait, és leginkább webszerverek megbénításával tud károkat okozni.

Bővebben...

Mikor frissítsünk? Az Adobe megmondja...

2012.03.10. 08:02 TESZTPAD.HU

Az Adobe a héten a Flash Player kapcsán egy fontos biztonsági frissítést tett elérhetővé. Emellett azonban hivatalosan is beszámolt arról, hogy mostantól miként fogja elősegíteni a hibajavítások értékelését.
 

Az Adobe a széles körben alkalmazott Flash Player alkalmazását három héten belül kétszer foltozta.

Bővebben...

Red Hat alatt izzadtak a víruskeresők

2012.03.10. 08:01 TESZTPAD.HU

A Virus Bulletin a legutóbbi tesztje során a Linux kompatibilis vírusvédelmi megoldásokat vette górcső alá.
 

A Virus Bulletin úgy határozott, hogy a Red Hat Enterprise Linux esetében is lehetőséget ad arra, hogy a víruskeresőket fejlesztő cégek megmutathassák termékeik képességeit. A tesztre 13 antivírus alkalmazást neveztek be a gyártók, amelyek közül 11 érdemelte ki a VB100 minősítést. A sikeresen szereplő termékek között volt a magyar fejlesztésű, VirusBuster for Samba Servers is, amely hozzásegítette a magyar cégek ahhoz, hogy sorozatban 12. alkalommal zsebelje be a VB100 díjat.

Bővebben...

Apple bemutató - a sajtó tájékoztató részletesen, képekben

2012.03.08. 23:44 TESZTPAD.HU

Tegnap megígértük hogy bővebben is beszámolunk az Apple március 7.-én rendezett sajtó tájékoztatójáról, ahol végre bejelentették a várva várt, iPad 3-at és az új Apple TV-t. A helyszín, Kalifornia, Yerba Buena Center for Arts. USA idő szerint reggel 9 órakor már gyülekeztek az újságírók és a meghívottak az Apple rendezvényén. Eleinte csak a Rolling Stones és Bob Dylan dalai csendültek fel, majd elkezdődött a bemutató is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetes a zászlóshajók, az iPod, az iPhone és az iPad kapta az első dicséretet: "Az iPad, a  forradalmi eszköz, amely megteremtett egy teljesen új kategóriát. Sok szempontból az iPad-al találták fel a hordozható számítógépet."-  hangzott a kicsit túlzó dicséret. Igaz, ami igaz, az iPad úttörő a maga nemében. "Minden cég odáig lenne ha lenne egy ilyen terméke. Az Apple annyira szerencsés hogy mindjárt három is van belőle."

 

Bővebben...

Sentinel 7 – Kaméleon és őrszem egyben

2012.03.08. 22:37 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. március 8. – A Novell bejelentette, hogy elérhetővé vált a Sentinel 7, amely a biztonsági előírások és a megfelelési szabályok betartásának hatékony követését és ellenőrzését teszi lehetővé. A teljes körű szolgáltatásokat nyújtó biztonsági adat- és eseménykezelő (SIEM) megoldás legújabb változata leegyszerűsíti a SIEM eszközök telepítését, felügyeletét és napi szintű használatát, és képes alkalmazkodni a nagyvállalati környezetekhez. A Sentinel 7 emellett jól átlátható információkat nyújt a biztonsági szakértők számára, amelyek segítségével gyorsan meghatározhatják az esetleges fenyegetések természetét, illetve a szükséges lépéseket.

 

 

 

 

 

„A hagyományos SIEM-megoldások fejlett szolgáltatásokat nyújtanak ugyan, de a legtöbbjük igen bonyolulttá teszi a folyamatokat. Ahhoz, hogy a SIEM eszközök valóban segítsék munkájukat, ügyfeleinknek olyan megoldásokra van szükségük, amelyek könnyen használhatók és telepíthetők, gyorsan alkalmazkodnak a folyamatosan változó környezethez, és használható információforrásnak bizonyulnak. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő információt biztosítják, a megfelelő időben, a megfelelő személynek. A Sentinel 7 ezeket az irányelveket követve segíti a biztonsági kockázatok felmérését és csökkentését” – mondta el Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési vezetője.

 

Bővebben...

A Fujitsu csökkenti az SAP® megoldásukat Windows Serveren futtató ügyfelek beruházási költségeit

2012.03.08. 22:36 TESZTPAD.HU

CeBIT, Hannover / München, 2012. március 8. – A Fujitsu FlexFrame on Windows for SAP® megoldásai a népszerű adaptív számítástechnikai környezetet kiterjesztve lehetővé teszik az SAP megoldásaikat Microsoft Windows-alapú szervereken futtató ügyfelek számára a rendszerek megbízhatóságának javítását és a működési költség lefaragását.

 

 

 

 

 

 

A Fujitsu által a Microsofttal szoros együttműködésben fejlesztett és az SAP-alkalmazásokkal is integrált, Intel processzoros PRIMERGY szervereken futó FlexFrame on Windows for SAP megoldások nagy teljesítményű adaptív számítástechnikai működést biztosítanak az ügyfeleknek. A Windows Server-alapú verzió bevezetése jelentősen kibővíti a Linux  környezetben már világszerte vállalatok százai által használt FlexFrame potenciális piacát.

 

Újdonságok:

  • A népszerű FlexFrame for SAP adaptív számítástechnikai megoldás most érhető el először Windowson.
  • Az SAP alkalmazásokat Windows Server operációs rendszeren futtató teljes környezetben hatékony és optimalizált működést biztosít.
  • Magas rendelkezésre állási szintet garantál a kritikus alkalmazásokhoz (pl. SAP ERP, SAP CRM és SAP Product Lifecycle Management).
  • Tökéletes felhőkész infrastruktúrát hoz létre.

 

Bővebben...

Díjat kaptak az LG mozgásérzékelős távvezérlői

2012.03.08. 22:34 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. március 8. – Az LG Electronics Magic Remote és Magic Motion mozgásérzékelős távirányítói elsőként kapták meg a németországi székhelyű universal design© GmbH tanúsítványát, amellyel a Smart TV-k felhasználó felületének egyszerűbb és kényelmesebb kezelését díjazták.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Az LG okostévé szolgáltatásai az applikációk és a tartalom gyorsütemű növekedése ellenére továbbra is egyszerűen használhatóak.” − nyilatkozta Kiju Song, az LG Electronics németországi leányvállalatának elnöke. „Mindez nagyban köszönhető az innovatív távirányítóinknak, amelyeket egyszerű használhatóságuk miatt az universal design© is elismert. A lényeg az, hogy az okostévé szolgáltatásunk használata még sohasem volt ennyire egyszerű.”

 

Bővebben...

UPDATE: 2012. Március 16.-án érkezik az iPad 3

2012.03.08. 22:34 TESZTPAD.HU

A hír most már hivatalos: Az új iPad 3 2012. március 16.-án érkezik!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az árak: 499 dollár a 16GB-os, 599 dollár a 32 GB-os, és 699 dollár a 64 GB-os változat. A 4G-s változatok 629, 729 és 829 dollárba kerülnek majd.

Az Apple bemutatójáról holnap részletesebben is beszámolunk majd.

2012. Március 30.-án érkezik az iPad 3 ?!

2012.03.08. 22:33 TESZTPAD.HU

Az Apple Kaliforniában, a Yerba Buena Centerben bejelentette az iPad 3-at. Viszont továbbra is titkok övezik a készüléket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az almás cég stílusos meghívót küldött a sajtónak, a meghívó szövege a következő volt: "Van valami, amit tényleg látni kell. És érinteni."

 

Bővebben...