Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

LG GD880 Mini mobiltelefon teszt

2010.11.26. 12:51 TESZTPAD.HU

A napokban az egyik legérdekesebb teszt alany járt nálunk. Az LG nagy port kavart GD880 Minije. A GD880 több szempontból is különleges, egyedi, kilóg a sorból. Természetesen jó értelemben. Nem az a kifejezetten okos telefon. Azaz, nem az a klasszikus okos telefon amit már megszoktunk. Mégis különlegesre sikerült. Na, és hogy mitől az?! Eláruljuk.

Mi van a dobozban?

Az LG GD880-as melyet a MINI jelzővel is illet a gyártó nem is olyan mini (3,2"-os kijelzője van). Dobozán hangzatosan hirdeti a "Mighty small. Mighty powerfull." Ami szabad fordításban csak: "Hatalmas kicsi. Hatalmas nagy." lenne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ami illik is a kicsikére, mivel az LG GD880-as a világ első HTML5-öt támogató mobilja, és szélsebesen lehet vele netezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De maradjunk most a doboznál, és annak tartalmánál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A készülék doboza elegáns, illik a mobilhoz ami nem kevesebb díjat tudhat magáénak mint a red dot és iF formatervezési díj. Amit 2010-ben nyert el.

Az alapfelszereltség tekintetében nem vagyunk elkényeztetve: hálózati töltőt, adatkábelt és egy sztereó headset-et kapunk a mobil mellé. Mondhatjuk, ez ma az alap.

Külső:

Említettük már a formatervezési díjat amit bezsebelt a GD880 MINI. Nos, ha valaki ránéz a készülékre rögtön megérti miért is kapta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nincs rá jobb szó: elegáns.

A designer egyszerű szögletes, minimalista formát álmodott meg. Amit sikerült is megvalósítani. De éppen ettől az egyszerűségtől lett különleges a GD880.

Letisztult, fekete színvilág uralja az előlapot. Ezt öleli körbe az elegáns ezüst keret, ami bizony nem műanyag, hanem valódi fém! Valószínűleg ennek a szépen megmunkált fémnek köszönhető a GD880-as stabilitása is. A készülék szépen a kézbe simul. Nem recseg. Nem ropog. Olyan mintha...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr612474583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása