Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Nem fut a Flash. Mivel nem támogatja az Adobe az Androidos Chrome-ot

2012.02.07. 23:16 TESZTPAD.HU

 Valószínűleg sokan meglepődnek majd amikor letöltik a Chrome Android-os verzióját telefonjukra vagy tablettájukra, mert a Google Chrome Androidos böngészőjén nem fut a Flash.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha Flash tartalmakat szeretnénk megnézni rajta, akkor egy utasítás jelenik meg, miszerint frissíteni kell a Flash Playert. Nos, a frissítés itt nem segít.. mivel az Adobe hivatalosan is megerősítette hogy a Flash nem támogatja a Chrome böngészőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr804077141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TESZTPAD.HU 2012.02.08. 15:02:31

Ha az Adobe azon kijelentésére gondolsz, mi szerint a CSS árnyékolás és a filmes, vizuális effekteket szeretné a HTML5 segítségével a jövőben elérni a weboldalakon.. nos, az valóban érdekes..:-)

Bővebb info itt (angolul):
blogs.adobe.com/flashplayer/2012/02/flash-chrome-for-android-beta.html
süti beállítások módosítása