Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Sentinel 7 – Kaméleon és őrszem egyben

2012.03.08. 22:37 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. március 8. – A Novell bejelentette, hogy elérhetővé vált a Sentinel 7, amely a biztonsági előírások és a megfelelési szabályok betartásának hatékony követését és ellenőrzését teszi lehetővé. A teljes körű szolgáltatásokat nyújtó biztonsági adat- és eseménykezelő (SIEM) megoldás legújabb változata leegyszerűsíti a SIEM eszközök telepítését, felügyeletét és napi szintű használatát, és képes alkalmazkodni a nagyvállalati környezetekhez. A Sentinel 7 emellett jól átlátható információkat nyújt a biztonsági szakértők számára, amelyek segítségével gyorsan meghatározhatják az esetleges fenyegetések természetét, illetve a szükséges lépéseket.

 

 

 

 

 

„A hagyományos SIEM-megoldások fejlett szolgáltatásokat nyújtanak ugyan, de a legtöbbjük igen bonyolulttá teszi a folyamatokat. Ahhoz, hogy a SIEM eszközök valóban segítsék munkájukat, ügyfeleinknek olyan megoldásokra van szükségük, amelyek könnyen használhatók és telepíthetők, gyorsan alkalmazkodnak a folyamatosan változó környezethez, és használható információforrásnak bizonyulnak. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő információt biztosítják, a megfelelő időben, a megfelelő személynek. A Sentinel 7 ezeket az irányelveket követve segíti a biztonsági kockázatok felmérését és csökkentését” – mondta el Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési vezetője.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr124298760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása