Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Canon belépő szintű modellekkel bővítette EOS családját

2011.02.10. 23:25 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. február - A Canon a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata új digitális tükörreflexes (DSLR) fényképezőgépekkel, professzionális objektívekkel, és EX Speedlite vakukkal bővítette EOS családját Az új modellek kimagasló képminőséget, könnyű kezelhetőséget és sokoldalúságot biztosítanak a felhasználók számára, így ösztönzik őket a kreatív fényképezésre.

 

A két, egyszerűen használható, belépő szintű DSLR fényképezőgép - az EOS 600D és az EOS 1100D - mérföldkövet jelentenek a képalkotás világában a kezdő felhasználók számára. A kiemelkedő teljesítményű EF 500mm f/4L IS II USM és EF 600mm f/4L IS II USM teleobjektívek kiválóak a sportesemények vagy vadállatok fényképezéséhez, míg az alapcsomagban megtalálható új EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II objektív tökéletes megoldást jelent a kezdő fotósok számára. Az új Speedlite 320EX és a Speedlite 270EX II vakuk segítségével a felhasználók kreatív, és a fényképezőgéptől különálló megvilágítási technikákkal kísérletezhetnek.


Kezdődik az EOS kaland


A belépő szintű EOS  kategóriájának vezető modellje az EOS 600D, 18 megapixeles APS-C CMOS érzékelővel, és DIGIC 4 képfeldolgozó processzorral rendelkezik. A fényképezőgép Full HD videók rögzítésére is alkalmas, így a felhasználók könnyedén válthatnak a csúcsminőségű állóképek és videók készítése között. A 7,7 cm (3,0")  képátlójú, kihajtható és elforgatható Clear View LCD képernyőnek köszönhetően a fényképek bármilyen szögből elkészíthetők, így a fényképészek új perspektívákban mutathatják be a témákat. A 9 pontos autofókusz rendszer pedig garantálja, hogy a felvételek mindig élesek legyenek, függetlenül attól, hogy a felhasználó mit fényképez.


Az EOS 600D egy új, a fényképezőgép funkcióit praktikusan bemutató útmutatóval rendelkezik, melynek segítségével a kezdő felhasználók megismerhetik a fényképezőgép fő beállításait. Az új, Automatikus témafelismerő mód az adott jelenet elemzésével, és a lehető legjobb felvételt eredményező beállítások kiválasztásával leegyszerűsíti a fényképezést, így a felhasználóknak csak a kívánt témára kell koncentrálni. Az új, Automata képstílus pedig a képeket a jelenetek alapján dolgozza fel, így azok még izgalmasabbá válnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A könnyű használatot és kiemelkedő teljesítményt egyesítő EOS 1100D modell ideális a kezdő fotósok számára. A 12,2 megapixeles érzékelő segítségével a fényképezőgép tulajdonosai akár A3 méretű felvételeket is készíthetnek, vagy a még érdekesebb összeállításokhoz ki is vághatják a képeket. Az EOS 1100D az EOS 7D modellhez kifejlesztett iFCL fénymérő rendszert használja, amely a 9 pontos AF rendszerrel együtt garantálja, hogy képek mindig élesek és minden fényviszony között jól exponáltak legyenek. A nagyobb rugalmasság érdekében az EOS 1100D fényképezőgéppel az állóképeken kívül 720p felbontású HD videók is rögzíthetők.


A Basic+ funkció és a Kreatív auto mód segítségével - melyek egyszerűen és közérthetően mutatják be a beállításokat, és a végső képre gyakorolt hatásukat - az EOS 1100D felhasználói művészi felvételeket készíthetnek. Az egyes jelenetekhez különböző...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr932652764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

--Behrooz-- · http://caffedream.blogspot.com/ 2011.02.11. 14:21:50

Azt megtaláltam hogy március környékén lehet megvásárolni őket, de árat sajnos még nem.
Eddig 450D és 1100D között vacilláltam, ahogy látom ez a kettő pedig pont azoknak a leváltására született :).

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.11. 15:39:26

Egy Canon Powershot G12-őt néztem ki magamnak, méretileg kisebb mint az EOS széria. Szerintetek tud ugyan olyan jó képet? Inkább szobában fényképeznék vele...

másikpista 2011.02.11. 19:48:20

Kár hogy ilyen fukarul bánnak a markolat méretével (vagy csak az én kezem túl nagy?)

astonferi 2011.02.12. 12:24:45

napokban néztem a 600d t és 139 e ft mondtak de ebben mi van azt nem tudom
süti beállítások módosítása