Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új, Canon PowerShot SX230 HS fényképezőgép GPS vevővel

2011.02.13. 11:46 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. február - A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bemutatta a nagy teljesítményű, kompakt és stílusos Canon PowerShot SX230 HS modellt, mellyel lélegzetelállító felvételek készíthetők utazás közben. Az új fényképezőgép GPS vevővel is rendelkezik1, így az utazás alatt rögzíthető, hol készültek az egyes felvételek. A naplózó funkció segítségével a felhasználók felcímkézhetik képeiket, és nyomon követhetik pontosan merre jártak az utazás során. A legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően az új modellek tökéletes megoldást jelentenek a világutazók számára, vagy a családi vakáció fontos pillanatainak tökéletes és részletgazdag megörökítéséhez.

 

Kompakt ház, kiemelkedő teljesítmény


A karcsú és kompakt Canon PowerShot SX230 HS modell stílusos kék, rózsaszín és fekete színben érhető el és könnyen zsebbe tehető, így ideális társ az utazásokon. A 28 mm-es nagy-látószögű, 14-szeres optikai zoommal és optikai képstabilizátorral rendelkező objektívnek köszönhetően a felhasználók kristálytiszta felvételeket készíthetnek festői tájakról és távoli témákról egyaránt. A 12,1 megapixeles CMOS érzékelő pedig mindig biztosítja a felvételek kiemelkedően részletgazdagságát.


A Canon Integrált Smart Auto technológia automatikusan felismer akár 32 különböző témát, és a felvétel körülményeinek és a témának megfelelően optimalizálja a beállításokat. Így a felhasználók bonyolult manuális beállítások nélkül, egyszerűen készíthetnek felvételeket.


Kiváló éjszakai felvételek


Legyen szó nappal, a turistaösvényen megörökített pillanatokról, vagy az éjszakai buli alkalmával készült felvételekről, a Canon PowerShot SX230 HS fényképezőgép a HS System rendszernek köszönhetően - mely Canon technológiát használ az elmosódás és a...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr752657618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása