Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az autóipar felé navigál az NNG

2011.05.18. 09:30 TESZTPAD.HU

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében az NNG Kft. iGO My way navigációs szoftvermotoron alapuló autóipari megoldást fejlesztett ki. Az Európai Unió és a magyar állam által nyújtott támogatás pontos összege 149.545.000 Ft.

Budapest - Az NNG Kft. sikeresen lezárta másfél éves fejlesztési projektjét, amely arra irányult, hogy a gyárilag beépített autós rendszerek követelményeinek megfelelő navigációs megoldást alakítson ki. Erre a célra a "KMOP-2009-1.1.6 Vállalkozások technológiai innovációjának ösztönzése tartós beszállítóvá válás vagy a státusz megerősítése érdekében" című pályázati konstrukcióhoz kapcsolódóan 2009-ben európai uniós forrásból is kapott támogatást. A projekt eredményeként az egyik piacvezető gépjármű-elektronikai vállalat megrendelésére az NNG sikeresen leszállította fedélzeti navigációs termékét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az NNG Kft. közel 500 millió Ft-ot fektetett be annak érdekében, hogy a világ vezető autóipari nagyvállalatainak beszállítójává váljon. A fejlesztési területek közé tartozik többek között a többszenzoros érzékelés alkalmazása, amellyel a gépjárműbe épített navigációs rendszerek a GPS mellett egyéb információkat (kerékelfordulás alapján megtett út, giroszkóp) is felhasználnak a...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr612913100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása