Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu bevezeti első Power over Ethernet technológiát támogató vékony klienseit

2011.05.19. 08:57 TESZTPAD.HU

A Fujitsu FUTRO S700 és S900 új jellemzőkkel fokozza a rugalmasságot, csökkenti az energiafogyasztást és akár a korábbi teljesítmény hatszorosát nyújtja

Budapest, 2011. május 18. - A Fujitsu bemutatta új FUTRO S700 és FUTRO S900 vékony klienseit, amelyek elsőként támogatják az innovatív és környezetbarát Power over Ethernet (PoE) technológiát. Az Ethernet hálózaton keresztül felvett minimális árammennyiség dacára a két modell napjaink legnagyobb teljesítményű vékony kliensei közé tartozik - a korábbi rendszerek teljesítményének akár hatszorosára is képes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyre több vállalat aknázza ki a vékony kliensek és a virtuális asztali gépek előnyeit. A Gartner szerint "a globális PC-eladások 1,1 százalékkal csökkentek 2010 első negyedévével összehasonlítva - az utóbbi hat negyedévben most először mutatkozott visszaesés az egy évvel korábbi adathoz képest" (Gartner, Piaci részesedések vizsgálata: Előzetes globális PC-piaci eredmények 2011 első negyedévére/Market Share Alert: Preliminary PC Market Results, Worldwide, 1Q11, 2011. április 13.). A Fujitsu vékonykliens-értékesítése ugyanakkor megduplázódott a...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr682915986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása