Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Elérte az 1 milliót a "Gears of War 3" című játék előrendeléseinek száma

2011.05.19. 09:01 TESZTPAD.HU

Az Xbox LIVE-on elérhető nyilvános béta során több mint 1.29 millióan  próbálták ki az ősz egyik legnagyobb sikerének ígérkező Xbox 360 exkluzív játékot

 

A Microsoft és az Epic Games bejelentése szerint a "Gears of War 3" című játékot a mai napig több mint 1.29 millióan rendelték elő. Ezáltal ez a játék lett az Xbox 360 exkluzív címei közül az, amelyik a leggyorsabban elérte ezt az értékesítési eredményt. Bár a rajongóknak a játék  szeptember 20-i megjelenéséig még hónapokat kell várniuk, bebizonyosodott, hogy az Xbox 360 tulajdonosok milliói várják Marcus Fenix történetének harmadik, befejező epizódját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Hihetetlen mértékű az érdeklődés a játék iránt. A mostani azon kevés esetek egyike, amikor már hónapokkal  egy adott termék megjelenése előtt hatalmas számú előrendelői igényt regisztrálunk. Az előrendelések alapján biztosan állíthatom, hogy az év kereskedelmileg egyik legsikeresebb játéka lesz a "Gears of War 3" - mondta el Bob McKenzie a Gamestop merchandising-ért felelős ügyvezetője.


A "Gears of War 3"május 15-én zárult nyilvános bétatesztjén a világ 143 országából  1.29 millió játékos jelentkezett be a többjátékos arénákban zajló küzdelmekbe az Xbox LIVE szolgáltatáson keresztül.
A játékosok összesen 249 évnek megfelelő időtt töltöttek a most első ízben dedikált szervereken futó bétával, ahol négy...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr922915992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása