Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új Toshiba StorE Edition külső merevlemezek

2011.05.19. 08:51 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. május 18. - A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója bemutatta az új StorE Edition merevlemezt. A külső merevlemez-meghajtó USB 3.0 csatlakozóval rendelkezik, amely gyors adatátvitelt tesz lehetővé. A StorE Edition burkolatának elegáns formatervezése a Toshiba legújabb Satellite, Satellite Pro és Tecra R-sorozatú laptopjainak karcsú, modern kialakítását tükrözi. A StorE Edition 2011 harmadik negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

USB 3.0 csatlakozójának köszönhetően a StorE Edition nagyméretű fájlok gyors, akár másodpercenként 5 gigabit sebességű adatátvitelére is képes egy USB 3.0 kimenettel rendelkező laptophoz csatlakoztatva. Az új merevlemez-meghajtók továbbra is használhatók a csak USB 2.0 porttal rendelkező számítógépekkel és perifériaeszközökkel...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr712915971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása