Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Külső merevlemez teszt: Silicon Power Stream S10

2011.05.23. 11:46 TESZTPAD.HU

Az USB 3.0-ás külső merevlemezek szépen lassan becsordogáltak a minden napjainkba. A Silicon Power által gyártott első generáció (Armor A80) után máris megérkezett az új, külsőségeiben is a modern világhoz alkalmazkodó Silicon Power Stream S10-es. A napokban volt szerencsék kipróbálni a Silicon Power új üdvöskéjét.

Csomagolás, mi van a dobozban?

A Silicon Power Stream S10-es a gyártótól már megszokott, ízléses csomagolásban érkezett hozzánk. A doboz természetesen úgy lett kialakítva hogy az S10-es jól látható legyen felbontás nélkül is. Erről az átlátszó fedőréteg, és maga a külső merevlemez gondoskodik. A meghajtó ugyanis UV (vagy papagáj) zöld színben pompázik, amit lássuk be, nem lehet nem észrevenni. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az S10-es mellett egy USB kábelt találunk. Ahogy azt már megszokhattuk az USB 3.0-ás külső merevlemezeknél csupán egy szabad USB kapuról kell majd gondoskodnunk.

A meghajtó mellé a gyártó egy elegáns hord táskát is mellékel. Erre szükségünk is lesz, mivel az S10-es fényes zöld felülete műanyagból készült, így nagy valószínűséggel érzékenyebb lehet a karcolásokra. Persze a hord táska megvédi a külső behatásoktól. Ráadásul a...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr212925775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása