Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Médialejátszó teszt: Xtreamer Pro - Médialejátszó és NAS egyben

2011.05.24. 12:35 TESZTPAD.HU

A médialejátszók észrevétlenül szivárogtak be a hétköznapjainkba, helyesebben mondva, a hétvégéinkbe, estéinkbe. Mert ugyebár akkor van inkább idő filmezni, fotókat nézegetni stb.
Azt hiszem kijelenthetjük a DVD lejátszók korszaka leáldozott. Lassan már mindenhol a médialejátszó a nappali éke. Éppen ezért alig vártuk hogy kipróbálhassuk az Xtreamer Pro médialejátszóját.

Néhány szó a gyártóról:

Az Xtreamer-t néhány Koreai cég alapította, a Mvix lánc tagja. Innovatív funkciók, magas minőség, modern design valamint agresszív árak jellemzik a céget és a termékeiket egyaránt.
Ezen szavak mindegyikére felkapja a fejét a vásárló. Csoda hogy alig vártuk a tesztet?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi van a dobozban?

Az Xtreamer Pro médialejátszó fiatalos, designos kiszerelésben érkezett hozzánk. Már a borítón ránk köszön a meghajtó és a távirányító képe. A hátoldalon pedig részletes információt kaphatunk a készülékről és a támogatott formátumokról, valamint képekkel illusztrálták hogy mit hova kell csatlakoztatnunk ha üzembe szeretnénk helyezni a kicsikét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dobozt felnyitva jött az első meglepetés. Rengeteg kábelt ad a készülékhez a Xtreamer!
Itt nincs spórolás a HDMI kábellel (a legtöbb gyártó nem adja a médialejátszó mellé!), csupán egy sima kompozit csomagot szoktak bedobni a dobozba. Nos, az Xtreamer nem áll be a sorba! Az Xtreamer Pro-hoz minden jár ami csak kellhet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van itt (a már említett) HDMI kábel, kompozit, USB A/B, de eSATA is, a hozzá passzoló eSATA kivezetéssel együtt. De hogy még ezt is fokozzuk, a gyártó gondolt a Low Profile-os PC-k tulajdonosaira is, mert...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr802928547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása