Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu és a TRVA kísérleti projektet indított a számítási felhő állatgyógyászati alkalmazására

2011.06.08. 12:10 TESZTPAD.HU

A tokiói térségben felhőszolgáltatásokat használnak az állategészségügyi információk megosztására

Tokió/Budapest, 2011. június 7. - A Fujitsu Limited és a Tokyo Jonan Regional Veterinary Medicine Promotional Association (TRVA) bejelentették, hogy közös kísérleti projektek indítanak a számítási felhő állatgyógyászati célú alkalmazására.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Tokió hét körzetét, köztük Setagayát is magában foglaló Jonan városrészben alapított TRVA célja a Tokiói Állatgyógyászati Szövetség önkéntes kezdeményezéseinek támogatása. A szervezet megbízható állatgyógyászai ellátást kíván nyújtani a Tokió térségében élő állattartók számára. A TRVA a Fujitsuval együttműködve nemrég olyan rendszert épített ki, amely központilag kezeli és megosztja a részt vevő állatkórházak között az állategészségügyi információkat - a laboratóriumi és vizsgálati leleteket, a kórtörténetet és a többi egészségügyi adatot. A rendszer segítségével az állatorvosok bárhol és bármikor elérhetik és elemezhetik az egészségügyi információkat. Így ésszerűbbé válik a kezelés, javul a térségi állatorvosok közötti együttműködés, az állattartók azonnal hozzáférnek a számukra szükséges információkhoz és fejlődik az állatgyógyászati technológia gyakorlati alkalmazása. Ezek a képességek mind hozzájárulnak az állatgyógyászati ellátás színvonalának(1) és a térségben élők életminőségének javításához.

Az új rendszerhez felhőszolgáltatásokat szállító Fujitsu hozzájárul az "állatgyógyászati célú számítási felhő" kiterjesztéséhez.

Az utóbbi években jelentősen megnövekedett Japánban az állattartók száma. Ezzel párhuzamosan a kedvencek mind fontosabb szerepet töltenek be a családok életében. Az állattartók részéről egyre erősebb igény mutatkozik a betegségek, fertőzések, sérülések és más egészségügyi problémák megelőzését és kezelését támogató színvonalasabb állatgyógyászati ellátás iránt. Komoly igény van például a munkaidő utáni ügyelet biztosítására, a fejlett egészségügyi intézményekben nyújtott szakorvosi ellátásra, a régiókon belüli orvosi együttműködésre, valamint a betegellátási folyamat átláthatóságának megteremtésére. Erre reagálva a TRVA...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr922967468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása