Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új "ÖnKépezőgépek" a Samsungtól: PL120, PL170 és ST700

2011.06.08. 12:41 TESZTPAD.HU

A Samsung idén nyáron 3 új "ÖnKépezőgépet" vezet be a magyar piacon. A PL120, PL170 és ST700 kompaktok kiváló útitársak elsősorban fiatalok vagy fiatal családok számára. A front oldalon elhelyezett kijelző megkönnyíti az "Önképezést" azaz, a saját magunkról készített fotók helyes komponálását, míg a hátsó 5, illetve 7,6 cm átlójú képernyő a fotók visszanézésére vagy szerkesztésére alkalmas. 5× optikai zoom, 14,2 illetve 16,1 megapixel, 1280×720 pixel felbontású mozgókép és rengeteg extra szolgálja, hogy a készülék minden helyzetben helytálljon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az "ÖnKépezőgépek" 3,8 cm átmérőjű előre néző kijelzője megkönnyíti az önarcképek komponálását. Ezen túlmenően a gépeken található kis animációk front oldalon történő megjelenítésével a gyerekeket is könnyebb mosolyra fakasztani. A "Jump Shot" beállításnál a készülék visszaszámol, majd két egymás utáni képet készít, hogy akár mozgás, például ugrás közben is tudjunk önmagunkról képet készíteni. Ez a funkció szintén hasznos csoportképek esetében - ha a készítő is a képen szeretne lenni a sok mosolygó ember között...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A készülékek képszerkesztő szoftverebiztosítja a tökéletes beállításokat és az utólagos szerkesztést is. Legyen szó az előző este szerzett új barátokról, vagy a tavon tükröződő holdfényről, a Smart Auto 2.0 beállítás azonnal elemzi a kompozíció fő elemeit, majd automatikusan állítja be a legmegfelelőbb fénykép- és film módozatot. Az Intelligens arcfelismerő technológiájának köszönhetően az "ÖnKépezőgépek" minden kattintással fantasztikus képet készítenek, hiszen akár 20 arcot meg tudnak jegyezni, hogy exponálásnál automatikusan rájuk élesíthessenek.  Mivel az "ÖnKépezőgépek" kiváló arc- és névmemóriával rendelkeznek, az elmentett...

A cikk folytatásához kattints IDE!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr422967556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása