Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Továbbra is a vezető márkák közt a Xerox

2011.06.09. 23:53 TESZTPAD.HU

Hetedik alkalommal nyerte el a Superbrands, és negyedszer a Business Superbrands díjat a Xerox idehaza. Az elismeréseket azok a márkák kapják meg, amelyek kiemelkedően szolgálják ki ügyfeleiket.

Idén a Superbrands díjat hetedik, míg a Business Superbrands díjat negyedik alkalommal osztotta ki a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága. A vezető marketingkommunikációs szaktekintélyekből álló, szakmai kamarákat és szövetségeket is képviselő független zsűri tagjai saját tapasztalataik és szaktudásuk alapján választják ki évről évre a Superbrands elismerésre érdemes márkákat. A díjra sem
pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a kitüntetés a márkák valódi értékét tükrözi vissza, és ezzel biztonságot, illetve garanciát nyújt a vásárlóknak, partnereknek a mindennapi választásukhoz.


A Xerox mindkét elismerést fennállásuk óta minden évben elnyerte.

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr602972086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása