Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Silicon Power bemutatta a Diamond D10 USB 3.0-ás hordozható merevlemezeit

2011.06.15. 20:10 TESZTPAD.HU

Tajvan, Taipei 2011. Június - A világ vezető flash memória gyártója, a Silicon Power bemutatta új, USB 3.0-ás hordozható merevlemezeit. A Silicon Power D10-es sorozat, kockás mintájú burkolata kék, illetve rózsaszín színben csábítja majd a vásárlókat.

A merevlemezek 2,5 hüvelykes méretben, 500, 640, 750, illetve 1TB-os kapacitással lesznek elérhetőek.

A Diamond D10 mindemellett környezetbarát termék is, mivel képes önmagát hibernálni. Így energiát takarít meg. Ami mellesleg a pénztárcánknak is jót tesz.

A Silicon Power jó szokásához híven, egy csomó extrával is szolgál a Diamond D10 mellé:

A gyártó egy hordtáskát is mellékel a D10-hez. Valamint ajándékba adja (letölthető a Silicon Power honlapjáról) az SP Widget szoftvert is, ami nagy segítségünkre lehet ha adatokat akarunk menteni a merevlemezről. Továbbá 60 napon át kipróbálhatjuk a 2011-es Norton Antivirust is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Silicon Power 3év garanciát vállal a Diamond D10-re.

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr862987057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása