Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

iGO Navigációval érkezik a Fujitsu Ten fedélzeti audio-video egysége

2011.06.21. 18:13 TESZTPAD.HU

A japán autóipari beszállító az NNG-t bízta meg új multimédia- és navigációs egysége egyedi navigációs szoftverének kifejlesztésével. Az iGO Navigációs megoldás speciálisan kialakított felhasználói felülettel rendelkezik.

Budapest – Bejelentette együttműködését a világ egyik vezető, autóelektronikai eszközöket gyártó cége, a Fujitsu Ten Limited, valamint az NNG, az iGO Navigációs szoftverek fejlesztője. A két vállalat közösen alakítja ki azt a gyárilag beépíthető audio-, video- és navigációs egységet, amely bizonyos autómárkák központi elemébe építve 2012 első felétől lesz elérhető az európai, észak-amerikai és ausztrál piacon.

Cikk folytatásához kattints IDE!

A készülékben található iGO Navigációs szoftver olyan, a Fujitsu Ten feltételei alapján testre szabott megoldás, amelynek része egy egyedi munkafolyamat és célállomás kereső, valamint egy kimondottan erre az eszközre kialakított HMI (Human Machine Interface – ember-gép interfész). A navigáció észrevétlenül működik együtt az eszköz többi funkciójával, egyszerű használata révén pedig – az autóipari követelményeknek megfelelően - minimális vezetői beavatkozást igényel. Ezt támogatja a hangvezérlés és az úti cél hangalapú megadása is. A lehető legtöbb információ biztosítása érdekében a rendszer - a megosztott képernyő segítségével - a különböző funkciók párhuzamos megjelenítésére is képes. A rendszeres tartalom- és térképfrissítések jelentős mértékben megnövelik a navigációs egység életciklusát, így az megegyezik majd a gépjármű élethosszával.

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr613003864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása