Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Novell teljes felhő alapú portfóliót kínál a szolgáltatók számára

2011.06.30. 12:53 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. június 28. – A Novell bejelentette, hogy Magyarországon is elérhetővé vált különleges termékportfóliója, amelyet a felhő alapú szolgáltatásokat nyújtó cégek számára alakítottak ki. A vállalat mindig az aktuális trendeket figyelembe véve fejleszti szoftvereit, hogy azok megbízhatóan és költséghatékonyan üzemelhessenek a fizikai és virtuális, valamint az egyre inkább kulcsfontosságúvá váló felhő alapú környezetben is.

A palettán található termékek árazását a szolgáltatók igényeinek megfelelően alakították ki. A szolgáltatások általánosságban havidíjas konstrukciókban vehetők igénybe, de egyedi kérések alapján akár óradíjas számlázás is elérhető. A széles termékskála magában foglalja a Linuxhoz, a Biztonsághoz, a Csoportmunkához és a Rendszerfelügyelethez kapcsolódó termékeket is.

 

 

Linux óradíjért

A Novell a SUSE Cloud Program keretén belül olyan lehetőséget kínál a felhőszolgáltatóknak, melynek segítségével felhasználás-alapú SUSE Linux Enterprise Server elérést biztosíthatnak ügyfeleiknek. Ezáltal a felhasználók a már bizonyított képességekkel rendelkező SLES-t használhatják a felhőben, miközben a helyszíni telepítés során korábban megszokott kivételes támogatási és szolgáltatási szintet élvezhetik. A programban az Amazon mellett olyan cégek vesznek részt partnerként, mint a Fujitsu és az IBM.

Az Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) szolgáltatása keretében már hónapok óta óradíjas konstrukcióban is igénybe vehető a SUSE Linux Enterprise Server 10-es és 11-es verziója. Az ajánlat a világ minden Amazon Web Services (AWS) régiójában, így Magyarországon is elérhető. A Novell széleskörű üzemeltetési szolgáltatást is biztosít az AWS weboldalán keresztül, így az ügyfelek....

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr283027104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása