Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

„Forza Motorsport 4” limitált gyűjtői kiadás: borítón az exkluzív 2012-es BMW M5-ös modellel, és igazi VIP-élménnyel

2011.06.30. 12:49 TESZTPAD.HU

A „Forza Motorsport 4”-gyel hosszú távú partneri kapcsolat kezdődik a BMW-vel, és egyedi BMW-dizájnverseny kerül megrendezésre

 

A „Forza Motorsport 4” padlógázzal közelít az október 11-ei megjelenési dátum felé, új energiát adva a műfajnak – a játék lenyűgöző grafikát, innovatív közösségi funkciókat és a Kinect révén igazán egyedi élményeket nyújt, mindemellett pedig az elit autógyártó cégek gyártmányainak széles spektruma várja a játékosokat. Ezt a kiemelkedő autós élményt a „Forza Motorsport 4” összes felhasználója élvezheti – azonban a Turn 10 ma bejelentette, hogy a limitált gyűjtői kiadást megvásárló rajongók nagyszerű élményben részesülhetnek, ugyanis 25 extra autóhoz juthatnak hozzá exkluzív autócsomagok és bónusz autóajánlatok révén, a kiadás napjától kezdődően. A Mindemellett a „Forza Motorsport 4”-rajongók lehetnek a világon az elsők, akik kipróbálhatják a 2012-es BMW M5-öst, amelynek a játékban való megjelenését nemrég jelentették be a németországi Nürburgring 24 órás versenyen.

 

 

 

Legyél az elsők között, akik próbaútra viszik a 2012-es BMW M5-öst, mielőtt az ténylegesen megjelenik 2012-ben!

Az aprólékos gonddal megtervezett 2012-es BMW M5-ös a BMW M részlege által valaha gyártott legerőteljesebb megvásárolható szedán fog szerepelni a „Forza Motorsport 4” limitált gyűjtői kiadásának (Limited Collector’s Edition) a borítóján. A 2012-es BMW M5-ös a „BMW M5 rajongói csomag” (Fan Pack) részeként lesz elérhető, amely a „Forza Motorsport 4” összes tulajdonosa számára letölthető lesz az Xbox LIVE piactérről, már a játék megjelenésének a napján. A BMW M5-össel a rajongók kipróbálhatják az Autovista™ elnevezésű új játékmódot is, amelyben Jeremy Clarkson, a „Top Gear” című tévéműsor vezetője egy virtuális túrára invitálja a játékosokat, ahol azok megismerkedhetnek a világ legvágyottabb autóival. Ezenkívül az....

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr263027092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.06.30. 16:09:52

jöhetne már a Grid-ből folytatás... Annál nincs jobb autóversenyes játék! :)
süti beállítások módosítása