Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Megérkezett a Redrock Micro!

2011.06.30. 12:56 TESZTPAD.HU

A Computer Emporium Kft. fotós nagykereskedelmi disztribúciói a Canon, Nikon, Fuji, Vanguard gyártók után a Redrock Micro-val bővült.
A gyártó videó DSLR-khez készített vázai, válltámaszai, kimondottan a Canon 5D MKII és Canon 7D gépekhez készültek, valamint kompatibilisek a Nikon vázaival is.

 

 

 


A RedRock Micro univerzális csomagjaiból több különböző stabilizáló rendszer is megépíthető. A rendelkezésre álló kiegészítők segítségével az előre kialakított termékek mellett lehetőség van egyedi, használat specifikus kamerarendszerek kiépítésére. A RedRock Micro termékei között a kezdő, amatőr felhasználóktól a hivatásos operatőrökig mindenki megtalálhatja a számára legalkalmasabb kialakítást!

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr713027114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása