Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Diákok munkát megkönnyítő megoldásokat fejlesztenek a Xeroxnál

2011.07.08. 14:31 TESZTPAD.HU

3D-s szemüveget és érzelem-felismerő algoritmust is kifejlesztettek a Rochesteri Műszaki Egyetem diákjai a Xerox számára. Újításaikkal arra keresték a választ, hogy hogyan lehet megkönnyíteni a munkafolyamatokat.

 

A Xeroxnál folytatott „Beyond The Office” elnevezésű kutatás keretében a Rochesteri Műszaki Egyetem (RME) 42 végzős hallgatóját hívták meg, hogy a távoli együttműködés, az információs túlterheltség, a bizalom, a globalizáció és a környezeti fenntarthatóság témakörével összefüggő tendenciákkal kapcsolatban kutassanak. A fejlesztőkből és tervezőkből álló munkacsoportok öt hónapot kaptak, hogy megálmodják és létrehozzák a jövőbeni munkavégzéshez alkalmazható koncepciókat és prototípusokat.

 

„Ha olyan szolgáltatásokat és eszközöket akarunk készíteni, amelyekkel a vállalkozások javíthatnak munkamódszereiken, akkor fontosnak találjuk a jövő munkavállalóinak egy csoportját is bevonni ezek kifejlesztésébe” – hangsúlyozta Tong Sun, a Websteri Xerox Kutatóközpont vezető kutatója, aki hozzátette, hogy a Xerox tudósai és mérnökei a három legkiválóbb eredményt felmutató csapatot összesen 10 000 dollárral díjazták.

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr143050485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása