Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu bemutatta a világ első noteszgép-modulhelybe illeszthető projektorát

2011.07.12. 22:08 TESZTPAD.HU

Az egyedülálló projektor a LIFEBOOK modulhelyébe illik, és bárhol lehetővé teszi a nagy méretben kivetített prezentációk tartását

Budapest, 2011. július 12. – A Fujitsu bemutatta az üzleti felhasználók legújabb nélkülözhetetlen eszközét: a világ első noteszgép-modulhelybe illeszthető projektorát. A kihajtható Fujitsu Bay Projector másodperceken belül készen áll a működésre, és nem igényel külső beamert vagy kábeleket a diák, táblázatok vagy YouTube vírusvideók kollégákkal vagy barátokkal történő megosztásához.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fujitsu LIFEBOOK P771 és LIFEBOOK S761 noteszgépek opcionális kiegészítőjeként júliustól kapható szabadalmaztatott modulhely-projektor fokozza a kényelmet és a mobilitást. Beállítása egyszerű: a beépített beamer azonnal üzemkész állapotba kapcsol, amikor a lencsét és az izzót kihajtják a DVD-méretű modulhelyből és helyükre pattintják.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr343061829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása