Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Együttműködik a Xerox és a Cirque du Soleil

2011.07.21. 07:12 TESZTPAD.HU

A Xerox mostantól a Cirque du Soleil amerikai, kanadai és európai Big Top, illetve Arena Touring előadásaival kapcsolatos irodai berendezések, dokumentumkezelési eljárások és szolgáltatások kizárólagos szállítója.

 

A rugalmasság, a kreativitás és az innovációk keresése három közös pont a Xerox vállalat és új partnere, a Cirque du Soleil® tevékenységében.

„A Cirque du Soleil előadói híresek lélegzetelállító mutatványaikról és emberfeletti teljesítőképességükről. A Xerox megoldásai pedig mostantól segítik a mögöttük álló vállalkozás üzleti háttértevékenységét.” – hangsúlyozta Christa Carone, a Xerox vállalat marketing igazgatója.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr73085188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása