Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Hasznos szoftver a Samsung SSD-i mellé

2011.07.26. 17:57 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. július – Az SSD-k nemcsak Magyarországon, hanem a világpiacon is egyre népszerűbbek sebességük, reakcióidejük miatt. Az iSuppli piacelemző cég felmérése szerint az SSD-piac összértéke 2010 és 2015 között évi átlagos 26,8 százalékos bővüléssel 2,2 milliárd dollárról közel a 3,5-szeresére, 7,5 milliárd dollárra fog nőni.

 

Az új adattárolókkal szinte bármilyen számítógép felgyorsítható, nem meglepő tehát, hogy a legtöbb felhasználó operációs rendszerét is az SSD-re telepíti. Új PC-nél ez nem is okoz különösebb gondot, egy meglevő gép átköltöztetése azonban ezidáig sok kényelmetlenséggel járt. Ezt a kényelmetlenséget hivatott csökkenteni a Norton Ghost 15.0, amely júliustól minden 470-es sorozatú Samsung SSD-hez jár, és jelentősen leegyszerűsíti az átállással járó munkát.

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr613101622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása