Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Samsung Series 3 350U2B: az új ultrahordozható notebook minden elődjénél kisebb és könnyebb lett

2011.07.26. 18:36 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. július 26. – A Samsung – a világ egyik vezető szórakoztató elektronikai cége – bemutatta az új, letisztult és stílusos Series 3 350U2B notebookját. A hordozható számítógép hihetetlenül vékony és könnyű, 1,4 kg-os[1] tömege mellett magassága sem haladja meg egy 100 forintos érme átmérőjét. Az ezüst színben kapható gép képernyőjének kerete elegánsan vékony, azaz a nagyobb kijelző oltárán nem kell feláldozni a mobilitás előnyét sem.

 

 

 

A matt kijelző kiváló képminőséget és olvashatóságot eredményez még szabadtéren is, a 350U2B hosszú üzemidejű akkumulátora akár 6 órán keresztül[2] is működésben tartja a készüléket. Az Intel® Core™ i3 processzorral[3], Windows® 7 operációs rendszerrel és a Samsung Fast Start nevű gyorsindító technológiájával felszerelt készülék optimális teljesítményt nyújt.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr33101747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása