Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Eladási csúcsot döntött a Samsung GALAXY S II: túl az ötmillión

2011.07.30. 10:13 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. július 28. – A Samsung Electronics, a világ egyik vezető okostelefon-gyártója bejelentette, hogy a Samsung GALAXY S II (GT-I9100) értékesítése világszinten átlépte az ötmilliós mérföldkövet. Az ötmilliomodik GALAXY S II 85 nappal a modell kereskedelmi forgalmazásának megkezdését követően talált gazdára, ami azt jelenti, hogy a GALAXY S II 40 nappal korábban érte el az ötmilliós álomhatárt, mint elődje, a GALAXY S. Az ötmilliós eladási mutatót várhatóan jelentősen emelni fogja, hogy a készüléket éppen most vezették be a világ legnagyobb piacán, Kínában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Samsung GALAXY S II a GALAXY S (GT-I900) közvetlen utódja, amely már 1,2 GHz-es kétmagos processzorral, 4,3 hüvelykes Super AMOLED Plus érintőkijelzővel, és HD anyagok rögzítésére alkalmas 8 megapixeles kamerával rendelkezik.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr993111245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kittybabacska 2011.11.19. 15:31:03

GS2-esed van patti?! Nekem sima Galaxy S. XD
Tényleg annyira jó a teló?!
süti beállítások módosítása