Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

ÚJ ETERNUS DX lemezes tárolók a Fujitsutól a rugalmas adatkezeléshez

2011.08.04. 18:12 TESZTPAD.HU

 

Új generációs megoldások: rugalmas működés és sziklaszilárd adatbiztonság a termékcsalád minden tagjánál

 

A Fujitsu második generációs ETERNUS DX, azaz ETERNUS DX S2 lemezes tárolórendszerei 2011 nyarától kaphatók világszerte az üzletekben, tovább bővítve a vállalat korlátlan adatkapacitás-bővítést és sziklaszilárd adatbiztonságot nyújtó „rugalmas adatszéf” koncepcióját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kritikus adattömeg bővülésének kezelése jelenti az egyik legnagyobb kihívást a szervezetek számára a digitális korszakban. Mivel mára az adat vált a legfőbb üzleti értékké, fontos, hogy a tárolóinfrastruktúra lépést tudjon tartani a fejlődéssel. A rugalmas adatszéf koncepció jegyében a Fujitsu úgy fejlesztette tovább az ETERNUS tárolórendszereket, hogy képesek legyenek kezelni a digitális társadalomra jellemző gyors ütemű és gyakran váratlan adatmennyiség-növekedést.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr963126044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása