Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Díjözön a Xeroxnak

2011.08.23. 06:54 TESZTPAD.HU

Több rangos díjat kapott 2011. első félévében a Xerox, amelyekkel világszerte elismerték, hogy a vállalat elkötelezett a fenntarthatóság, az alkalmazottak sokszínűsége, a felelős társaságirányítás és az etikus bánásmód irányelveinek betartása iránt.

 

A Reputation Institute a 38. helyre sorolta a Xerox vállalatot 2011-es „Global RepTrak 100”, vagyis a világ legjobb hírű vállalatainak listáján. A felmérés világszerte azokról a cégekről ad képet, amelyekben a leginkább bíznak az emberek. A besorolást 15 országban összesen több mint 48 000 vásárló megkérdezésével készítették, amelynek során ezernél több nemzetközi nagyvállalat népszerűségét vizsgálták olyan szempontok szerint, mint a felelősségvállalás, a munkakörnyezet, a vállalatirányítás és a vezetőség.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr673172659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása