Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Samsung bemutatja ChatON nevű mobilkommunikációs szolgáltatását

2011.09.06. 00:17 TESZTPAD.HU

Az új, ingyenes Samsung ChatON szolgáltatás lehetővé teszi a tartalmak megosztását a különféle mobileszközök között

A Samsung Electronics, a világ egyik vezető okostelefon gyártója bemutatta saját fejlesztésű, ChatON névre keresztelt csevegőprogramját. A ChatON alkalmazás letölthető lesz a Samsung mellett más márkájú okostelefonokra és a legfontosabb mobil platformokra is.

 

Az új azonnali üzenetküldő alkalmazás segítségével a felhasználók szöveges üzenetet, képeket, videókat és akár kézzel írt szövegeket is továbbíthatnak ismerőseiknek. Az alkalmazás lehetővé teszi a csoportos csevegést is, a webes klienssel pedig még könnyebbé válik a tartalmak és beszélgetések megosztása a telefon és a számítógép között.

 

„A ChatON szolgáltatással a célunk, hogy megkönnyítsük és egyúttal, újraértelmezzük, illetve minél több felhasználó számára elérhetővé tegyük az okostelefonos kommunikációt. Az alkalmazással a felhasználók okostelefon márkától és platformtól függetlenül, nemcsak okostelefonos, hanem hagyományos mobillal rendelkező ismerőseikkel is megoszthatnak tartalmakat szerte a világban, ráadásul olyan formátumban, amilyenben csak szeretnék” – mondta Ho Soo Lee, a Samsung Electronics Médiamegoldások Központjának elnöke.

 

A ChatON, amely több mint 120 országban és 62 nyelven érhető el, két különböző verzióban létezik. Az első szint az ún. „feature”, azaz hagyományos telefonok számára érhető el, ahol a fő hangsúly a könnyű használaton, a szövegek, képek, naptárbejegyzések, kapcsolatok és pillanatnyi élmények minél egyszerűbb megosztásán van.

A cikk folytatása...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr903205543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása