Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Középiskolai karrierprogramot indított a Xerox

2011.09.06. 12:30 TESZTPAD.HU

A műszaki megoldások iránt fogékony diákoknak a Xerox „Karrier az iskolából” programja olyan szakmai lehetőséget kínál, amely révén a tanulók, miután elsajátítják a szükséges művészeti és műszaki alapokat, valódi digitális szakemberekké válhatnak.

 

A „Karrier az iskolából” program végigjárja a digitális nyomdai folyamat minden lépését, a nyomdai előkészítéstől kezdve a tervezési és tördelési feladatokon, a fotóretusáláson és a dinamikus adatok használatán át egészen a nyomdagépek kezeléséig.

Az osztályteremben megtanult alapokat a diákok az iskola házinyomdájában tudják kipróbálni, ahol direkt-marketing anyagokat, plakátokat, füzeteket és katalógusokat nyomtatnak a Xerox digitális berendezéseit, illetve munkafolyamat-kezelő szoftverét használva.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr163205560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása