Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Megjelent a Samsung Galaxy S II és Galaxy Tab 8.9 LTE-kompatibilis verziója

2011.09.06. 00:20 TESZTPAD.HU

A Samsung bejelentette a Galaxy S II és Galaxy Tab 8.9 készülékeinek LTE-kompatibilis verzióját. A modellfrissítések legfőbb újdonsága a nagy sebességű, 4G hálózati kompatibilitás, de emellett mindkét készülék kétmagos, 1,5Ghz-es processzort is kapott.

 

A – Magyarországon még nem elérhető – LTE technológia akár 100Mbps elméleti letöltési sebességet és 50Mbps feltöltési sebességet tesz lehetővé, ami ötször nagyobb az elterjedt HSPA+ hálózatok által kínált feltöltési sebességnél. Mindez azt jelenti, hogy egy négyperces MP3 fájl 0,3 másodperc alatt letölthető, de egy teljes film is akár két percen belül a készülékeken van.

 

A továbbfejlesztett csatlakoztathatóság és nagyobb sávszélesség új lehetőségeket kínál mind a tartalomfejlesztők, mind a felhasználók számára, a közösségi játékok és videokonferenciák mellett a kiváló minőségű média streaming is zökkenőmentesen elérhető a készülékeken.

 

„A Galaxy S II LTE és a Galaxy Tab 8.9 LTE új szintre emeli a felhasználói élményt, hiszen az LTE technológia új dimenziót nyit a tartalmak fogyasztásában és megosztásában. Ez a mérföldkő jól példázza a Samsung elkötelezettségét a 4G technológia iránt, mind a szolgáltatói, mind a fogyasztói megoldások terén” – mondta JK Shin, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának elnök-vezérigazgatója.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr803205548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása