Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Samsung NX200: formatervezett tudás

2011.09.06. 09:00 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. szeptember 5. – A Samsung bemutatta professzionális minőségű fényképek készítésére is alkalmas új, tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépét[1], az NX200-at. A kis méretű, de kiváló minőségű fém ház 20,3 megapixeles képérzékelőt és sztereó hangfelvételre képes Full HD kamerát rejt, azaz az NX200-nak a stílus mellett a csúcstechnológia is az erőssége.

 

Az NX200 a formatervezés és a professzionális teljesítmény tökéletes kombinációja, amely DSLR-minőségű képeket nyújt egy kisméretű és könnyen kezelhető fényképezőgépben. A készüléket a Samsung által kifejlesztett 20,3 megapixeles APS-C CMOS szenzorral szerelték fel, amellyel jó minőségű, részletgazdag fotók készíthetők, s amely igazán széleskörű lehetőségeket kínál a felhasználók számára. A gyors képkészítést az NX200-as modern, 100 ms sebességű AF élességállítása, a Fast Boot funkció, valamint a 7 kép/mp sebességű sorozatfelvétel biztosítja. És hogy senki ne maradhasson le semmiről, két képkészítés között mindössze 400 ms telik el.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr533205562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása