Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Milliós Canon rekordok

2011.10.20. 16:44 TESZTPAD.HU

Elkészült az 50 milliomodik EOS tükörreflexes fényképezőgép és a 70 milliomodik EF objektív

Budapest, 2011. október 20. – A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette, hogy elkészült a vállalat 50 milliomodik EOS sorozatú tükörreflexes fényképezőgépe, illetve 2011 októberének végére várhatóan elkészül a 70 milliomodik EF objektív is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Az EOS rendszer fejlesztése során a meghatározó szempont az volt, hogy vezető szintű teljesítményt biztosítsunk az ügyfeleink számára. Az EOS rendszerek és EF objektívek iránti folyamatos kereslet bizonyítja termékeink minőségét, amelyeket a különböző szintű gyakorlattal rendelkező fényképészek számára ajánlunk” – mondta Rainer Fuehres, a Canon Europe fogyasztói képalkotásért felelős vezetője.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr393317913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása