Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új Canon PIXMA PRO-1: A3+ nyomtató a fényképészek számára

2011.10.25. 14:08 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. október 25. – A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette a PIXMA Pro sorozat legújabb tagját, a PIXMA PRO-1 modellt. A világon az első, 12 különböző tintát használó, A3+ méretű nyomatok készítésére alkalmas nyomtató külső kialakítását az EOS család ihlette. A színes és monokróm módban is a lehető legjobb nyomtatási minőséget biztosító, stílusos modell a hivatásos és haladó szintű fotósok számára egyaránt ideális megoldás. A kiemelkedő szintű termelékenységnek köszönhetően stúdióban és kereskedelmi kiállításokon is kitűnően használható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 tintás rendszer a kiemelkedő teljesítményért

Az egyedülálló, 12 tintás rendszer jelentősen növeli a színtartományt, az új Chroma Optimizer technológiával együtt pedig teltebb fekete színt és egyenletes fényességet biztosít a felhasználók számára. Az öt monokróm tintával professzionális minőségű fekete-fehér nyomatok készíthetők: az árnyékos és a világos területek részletessége kitűnő, a színárnyalatok átmenetei egyenletesek, a szemcsésség pedig alacsony. Az új generációs LUCIA pigmentalapú tintáknak köszönhetően a képek tartósak, így akár értékesítésre vagy kiállításra is alkalmasak.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr563328843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása